Mary Cohr Páris

CatioVital Kezelés

"Gyönyörű bőr már az első kezelés után"

CatioVital kettős ionizáció egyedülálló módszer az arc, szem, nyak és dekoltázs kezelésére. Különleges arcápolási eljárás, mely mindössze egy óra alatt újjá varázsolja bőrét. Minden bőrtípus szükségleteit kielégíti a mélyebb rétegekben is.

A bőre bámulatos, már egy kezelés után is. Amint befejeződik egy CatioVital kezelés, vessen egy pillantást a bőrére.... Csodálatos látvány fogja fogadni, bőre tisztább, arca kipihent és visszanyerte ragyogását.

A KEZELÉS LEGFONTOSABB LÉPÉSEI:

Mélytisztítás termomaszk segítségével A "szauna hatása", amelyet a termomaszkkal érünk el, megtisztítja a bőr mélyebb rétegeit is. A bőr ismét szabadon lélegezhet, ideálisan előkészítheti a tisztítást, illetve felkészülhet a bőr arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott összetevőket.

 

AZ AKTÍV ÖSSZETEVŐK IONIZÁCIÓJA

Az Ön bőr típusának és elvárásának megfelelően kiválasztjuk azt a gélt, melynek ionizációja során lehetővé válik, aktív összetevőinek a bőr rétegeibe jutása is.

RELAXÁCIÓS MASSZÁZS ESSZENCIÁLIS OLAJOKKAL

A kellemes masszázs, ami esszenciális olajokkal történik, elősegíti annak jótékony és energizáló hatásainak szétáradását a bőrben. Az arcvonásai kipihentek, és bőre ismét ragyogó lesz. (peeling, eszencia krém, mélytisztítás, kettős ionizáció, masszázs, arc és szem maszk)

 

- vissza -

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com