Mary Cohr Beuty Lifting

A kezelés 3 hatása: Bőrsimító, revitalizáló és feszesítő

A ráncok szemmel látható csökkenése

A ránctalanító gél egy fémgolyós üvegcsében található, melyet a kezelés végén a megmaradt anyaggal a vendégnek hazaadunk, így ráncok kezelését otthon lehet folytatni.

A kis golyó segítségével a hatóanyagot közvetlenül a ráncok redőibe juttatunk, így annak mélyén tudja intenzív hatását kifejteni. A ráncok maszírozása révén a golyó kisimítja a petyhüdt kőtőszöveti részeket és feltölti a ráncokat.

 

Azonnali lifting- és feszesítő hatás

A kezelés kulcs lépése a feszesítő termál maszk alkalmazása, amely újraformálja, feszesíti, kisimítja az arcot és a nyakat egyben. 
A ránc ezentúl már csak egy rossz emlék..

A bőr csodálatosan kisimul, feszes és sugárzó lesz.
Alkalmazása egy három kezelésből álló kúraként vagy havi kezelésben ajánlott. 

 

A kezelés legfontosabb lépései

Ránctalanítás
A ránctalanító hatású gélt, kőrkörös mozdulatokkal a ráncokba masszírozzuk, melyek szinte varázsütésre feltöltődnek, köszönhetően a hyaluronsavnak, mely kisimítja a ráncokat és fokozza a bőr hidratáltságát, valamint az Induktin Lift komplexnek, mely stimulálja a kollagén és elasztin képződést.
A kezelés végeztével látványos eredményt érthetünk el.
Lifting masszázs
Speciális protokoll masszázs mozdulatokkal végzünk egy dinamikus 10-15 perces lifting masszázst, amely - bőrmegemelő és regeneráló technikát tartalmaz - aktíválja a vérkeringést. A bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.
Feszesítő termál maszk
A kezelés a nyomelemek tartalmazó speciális termál maszk felhelyezésével zárul, amely szétárasztja fiatalító hatását a bőrben. A bőr visszanyeri feszességét és tónusát.
A hő hatására fokozódik a sejtanyagcsere, melynek eredményeként növekszik a kollagén regeneráló hatás! 

 

- vissza -

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com