Èrzékeny bőr kezelèse

GIGI új termékcsaládja a RECOVERY
Megoldás a gyulladásra, eritémára, rozaceára hajlamos, allergiás érzékeny bőrök kezelésére.

Fantasztikus hatású GIGI RECOVERY termékcsalàd,amely a legújabb kutatási eredményeken alapuló nővényi őssejt terápiás bőrkezelést tesz lehetővé. Ez a kezelés alapjaiban változtatja meg az érzékeny, rosaceás és ráncosodásra hajlamos bőrök kezelését. Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételéből- arckezelések, hámlasztások, plasztikai műtétekből származó problémáinak kezelésékre lettek kifejlesztve és tesztelve.


Kinek ajánlott a Recovery termékcsaládot?

Minden páciensnek a bőrfiatalításra, ránctalanításra, de kifejezetten ajánlót a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, gyógyítására.
Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

A krém 100%-ban mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószertől, parafinoktól, szilikonoktól és állati eredetű anyagoktól.


Fő hatóanyagai:
Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92%-kal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel a bőrt, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenálló képessége, és a sejtek élettartama nagymértékben megnövekszik.
A fiatal őssejtek képesek 28 nap alatt felépíteni az új hámszövetet, de az idős sejtek erre már nem képesek. Amikor az idős őssejteket Malus Domestica, vagyis almából kivont őssejtekkel kezelték, azok ugyanolyan egészséges sejtosztódásra voltak képesek, mint a fiatal őssejtek


Hogyan működik?
Hogyan képes egy növényi őssejt egy emberi bőrben található humán őssejt élettartamát meghosszabbítani, egy fajta energiaboaként hatni rá?
Minden őssejt, eredetétől függetlenül – növényi, állati, emberi – tartalmaz bizonyos epigenetikai faktorokat, amelyek a sejtek önmegújító képességét szabályozzák. A kutatások során bebizonyosodott, hogy az idős bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során.


Mit jelent az elő és utókezelő termékcsalád?
A kisebb-nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások, vagy más drasztikus esztétikai eljárások elő és utókezelésére nagy segítséget nyújt a Recovery termékcsalád különleges hatóanyagai.


A Kezelés menete
A bőr előkezelése:
előkezeli a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra
felerősíti, és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását

A bőr utókezelése:
megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét
csökkenti a kezelések mellékhatásait - duzzanat, bőrpír
növelik kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát
És ennek érdekében otthoni arcápolásra is javasolja a GIGI Laboratórium.


A termékcsalád tagjai otthonra 

-RECOVERY Skin Cear - Letisztító készítmény
-RECOVERY Optimalizáló Szérum
-RECOVERY SPF-30 Nappali Nyugtató krém
-RECOVERY Helyreállító Éjszakai krém
-RECOVERY Utókezelő Maszk 

-RECOVERY Bőrpír Csökkenető Krém
Olajmentes és azonnali enyhülést biztosító krém. Használata megerősíti az erek falát és a bőr védekezőképességét. Meggátolja bőr kipirosodását, feszülését, duzzanatát. Hidratálja és táplálja a bőrt, az arc ismét fiatalabb, energiától sugárzó lesz. Meggátolja a rosacea kialakulását, a meglevő elváltozások orvoslását.

 

- vissza -

 

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com