Dermaroller kezelés

Az idő előrehaladtával a bőrön ráncok, hegek, pigmentfoltok és striák jelennek meg, bőrünk könnyen megereszkedhet és petyhüdté válhat. A modern orvosesztétikának természetesen már erre is van megoldása.

A dermaroller kezelés egyre népszerűbb a szépség világában, egy bámulatos eszköz, mely hatékonyan segíti a bőr regenerációját. A kezelés által bőrünk fiatalos, feszes és ragyogó lesz.

Megoldás a legmakacsabb bőrproblémákra!

A dermaroller számos bőrprobléma ellen nagyszerű megoldást nyújthat, különösen hatásos a nehezen gyógyuló aknék, striák, atrófiás hegek, ráncok és petyhüdt bőr esetébe. „A dermaroller kezelés elősegíti a kollagéntermelést, ezért kollagén indukciós terápiának is nevezik. Arcon, nyakon, dekoltázson, illetve bármilyen testterületen alkalmazható a kezelés. Az eljárás során apró mikrosérülések keletkeznek, így a bőr természetes sebgyógyító folyamatokat indít be, melyek segítik a bőr regenerálódását.

Miből áll a kezelés?

A dermarollerezés alapja egy több száz tűt tartalmazó roller, mellyel a bőrt kezelik. Általában a kezelést érzéstelenítés előzi meg, majd a dermarollerrel áthengerezik a kezelendő felületet. A terápia intenzitása a probléma erősségétől függ minden esetben! A mikrotűk az epidermisz és a dermisz rétegig hatolnak a bőrben. A tűk által nyitott több ezer mikrocsatorna helyén beindul a kollagén stimulálása, és jelentősen javul a bőr állapota. A kezelés után a bőr érzékeny lehet, ezért egy speciális orvosi hidratáló és nyugtató maszkkal vissza kell nyugtatni!

Látványos, és gyors: a hollywoodi sztárok féltett titka!

A dermaroller kezelés hatása drámai és gyors, bár a bőr teljes megújulása hónapokat vesz igénybe, de akár egy héten belül látható sz efecmény.

A dermaroller kezelés 40%-os javulást eredményez a bőr öregedésben, és 60%-os javulást a hegek csökkentésében. Segítségével más aktív összetevőket is könnyebben juttathatunk be a mélyebb rétegekbe.

Tudományos kutatások kimutatták, hogy míg a hagyományos kozmetika segítségével az aktív összetevők csupán 0.3%-a képes behatolni a bőrbe, addig a dermaroller kezelés segítségével maximálisra növelhető ez az arány. A kezelés visszafordítja az idő kerekét, javulnak a ráncok, jobb lesz a kötőszöveti vérellátottság, egyenletesebb lesz a bőr felszíne, összébb húzza a hegeket, valamint üdévé és feszesebbé varázsolja a bőrt.

 

- vissza -

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com