Age Repair Anti-Aging kezelés

A legfontosabb lépései
1. Dermabráziós radír

A kozmetikus leradírozza az egész arcot, a nyakat és a dekoltázst, így eltávolítja az elhalt hámsejteket, serkenti az új sejtek termelődését és visszaadja a bőr fiatalos megjelenését.

2. Anti-ageing masszázs

A masszázs során alkalmazott, 15 lépésből álló mozdulat sornak köszönhetően, a felbecsülhetetlen, aktív hatóanyagokban gazdag szérum, mint például a hialuronsav és a DNS, a bőr mélyebb rétegeibe szívódik fel, ezáltal feszesíti a bőrt.

3. Ragyogást fokozó, fiatalító maszk

A kezelés végén a kozmetikus felhelyezi a Ragyogást fokozó, fiatalító maszkot, mely Pro-kollagént tartalmaz, mely tovább fokozza a bőr ragyogását.

Az Age Repair szalon kezelés megcélozza a kor összes látható jeleinek eltüntetését, elért eredményeit egy exkluzív, egyedi technológiával éri el.

A kezelés végén a bőr rugalmasabb és feszesebb, a ráncok és a mimikai vonalak kisimulnak, a pigment foltok láthatóan halványabbak lesznek és az arc ragyogóan megszépül.

A dermabráziós peeling látványos hatása
Különlegesen kifejlesztett peeling, mely eltünteti a kor látható jeleit. Az Age Repair kezelés megcélozza az epidermisz és a dermisz minden szintjét, köszönhetően az erőteljesen fiatalító aktív hatóanyagoknak. 

Ezeket a különleges hatóanyagokat gyógyászatban használják, mint pl.: a magas koncentrációjú C-vitamint és az 56 biológiai aktív hatóanyagot. Ezek a hatóanyagok fellendítik a sejtek aktivitását és revitalizálják a bőrt.

A masszázs szérumban található hialuronsav láthatóan feltölti a ráncokat, a maszkban található Pro-kollagén pedig feszesíti a bőrt.

A kezelés végén, a bőr fiatalabb lesz, a kor látható jelei látványosan csökkennek. 

 

- vissza -

 

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com