Mary Cohr Fiatalító kezelés

A kezelés legfontosabb lépései

1. Célzott ránctalanító hatás

A golyós ráncsimító applikátor hialuron savban gazdag, melyet bemasszírozunk a ráncokba az arcon és a nyakon, így azok mélysége látványosan csökken.

2. Lifting (feszesítő) masszázs

A kozmetikus Pro-kollagént taratlmazó masszírozó krémmel egy bőrregeneráló- és fiatalító masszázs tecnikát alkalmaz, mely visszaállítja a páciens bőrének rugalmasságát és feszességét.

3. Feszesítő maszk

A kezelés egy nyomelemeket tartalmazó önmelegedő maszk felhelyezésével zárul, amely fiatalítja és feszesíti a bőrt.

„ A bőröm láthatóan fiatalabbnak tűnik”
A ráncok szemmel látható csökkenése

A kezelés első tíz percében a kozmetikus a ránctalanító hatású gélt alkalmazza, hogy kisimítson minden ráncot, bármilyen mély is legyen az.
A titok az apró golyóban rejlik, amellyel közvetlenül a ránc redőibe juttatjuk a koncentrált regeneráló szérumot, hogy az mélyen fejtse ki intenzív hatását. A ráncok masszírozása révén a golyó kisimítja a petyhüdt kötőszöveti részeket és feltölti a ráncokat.

Azonnali lifting- és feszesítő hatás

A kezelés legfontosabb lépése a nyomelemeket tartalmazó önmelegedő maszk felhelyezése melyből 10 perc alatt oldódnak ki azok a hatóanyagok melyek a bőrt feszesebbé, tónusosabbá teszik.
A ráncok látványosan csökkennek. A bőr csodálatosan sima, feszes és szépségtől ragyogó lesz. Ajánlott havonta három alkalommal, mint intenzív kezelés, egyszer pedig fenntartó kezelésként ajánlott megismételni. A kezelés láthatóan megfiatalítja az arc bőrét!

 

- vissza -

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99.

+36-30/354-6288

zsefar@gmail.com